Laatste Nieuws

06-12-2018  20:05
Woensdag 5 december hebben we een gezellig en leuk Sinterklaasfeest gevierd met elkaar. 
We kijken met elkaar terug op een geslaagd feest. 

We willen iedereen die hier aan meegeholpen heeft via deze weg hartelijk bedanken!

Klik hier voor de foto's 
04-12-2018  10:29
Beste ouders en/of verzorgers, 

Op vrijdagmiddag 21 december zijn de kinderen van de groepen 5 t/m 8 vrij i.v.m. de kerstvakantie. Een aantal oplettende ouders kwamen met deze vraag, gezien de kinderen de voorgaande schooljaren op deze middag ook niet naar school gingen. Wij zijn dit inderdaad vergeten te vermelden op onze kalender. Noteert u dit ook in uw agenda? 

Het team van de Prins Bernhardschoo
20-11-2018  09:23

De kersttijd komt er weer aan. Op donderdag 20 december wordt er in de klassen kerst gevierd. Dit jaar houden we het klein en gezellig in de klas. Omdat we toch iets gezamenlijk willen doen met de hele school, gaan we tussen de middag met elkaar eten. Afbeeldingsresultaat voor let opDit betekent dat alle kinderen op school blijven om met elkaar te genieten van een stamppottenbuffet. We houden deze dag een continurooster aan. De kinderen zijn dan om 14.00 uur vrij.  

Afbeeldingsresultaat voor stamppottenbuffet

Mocht u het leuk vinden om op deze dag voor de kinderen te koken, dan kunt u zich opgeven bij de eigen leerkracht. Wanneer u zich opgeeft om een stamppot te maken krijgt t.z.t. nog extra informatie.

16-11-2018  17:01

Groep 7 is op woensdag 14 november bomen gaan planten op het Leuvenumse veld. Het was een initiatief van Veluwe energie & het Natuur- en Milieu Platform Ermelo. Na een heerlijke fietstocht hebben wij samen met 4 andere groepen 7 van de VPCO scholen 675 bomen geplant! Het was een toffe, leerzame en mooie dag! 
Klik hier voor de foto's.

 

13-11-2018  13:30
Op verzoek van Zeeluwe willen wij graag de nieuwsbrief met u delen. Zeeluwe is een samenwerkingsverband waar wij als school aan verbonden zijn. Wanneer kinderen meer zorg nodig hebben, binnen het onderwijs proberen wij in samenwerking met Zeeluwe de kinderen de juiste ondersteuning te bieden. Klik hier voor de nieuwsbrief. Afbeeldingsresultaat voor zeeluwe